ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στις ΗΠΑ είδαν την πτώση μιας «πύρινης σφαίρας», όπως στη Ρωσία

Στις ΗΠΑ είδαν την πτώση μιας «πύρινης σφαίρας», όπως στη Ρωσία

Οι κάτοικοι της αμερικανικής Πολιτείας της Καλιφόρνια παρατήρησαν την πτήση ενός ουράνιου σώματος, που έμοιαζε με το μετεωρίτη, που έπεσε χθες στην Περιφέρεια του Τσελιάμπινσκ στη Ρωσία αναφέρει το Ria Novosti.

Την πύρινη σφαίρα στο νυχτερινό ουρανό διέκριναν οι κάτοικοι πολλών πόλεων στο βορρά της Πολιτείας. Στη βιντεοκάμερα ενός αυτοκινήτου, που κινούνταν το βράδυ της Παρασκευής κατά μήκος δρόμου κοντά στην πόλη του Σαν Φραντσίσκο, φαίνεται ότι ένα αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο εκπέμπει φως κυανώδους χρώματος και πετά κατευθείαν προς τη Γη. Το αντικείμενο είναι ορατό για μερικά δευτερόλεπτα και κατόπιν εξαφανίζεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.