ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνεργασία Ρωσίας- Κούβας στη διαστημική έρευνα για ειρηνικούς σκοπούς

Συνεργασία Ρωσίας- Κούβας στη διαστημική έρευνα για ειρηνικούς σκοπούς

Το σχέδιο συμφωνίας συνεργασίας με την Κούβα στην εξερεύνηση του διαστήματος για ειρηνικούς σκοπούς, συζητήθηκε στο πρόσφατο ρωσικό Υπουργικό Συμβούλιο, σύμφωνα με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης αναφέρει η ιστοσελίδα rbth.gr.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο κυβερνήσεων αποσκοπεί στην ανάπτυξη αμοιβαίας επωφελούς συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών στον τομέα των διαστημικών τεχνολογιών και τηλεπικοινωνιών, στη δορυφορική πλοήγηση, στην τηλεπισκόπησης της Γης, στην διαστημική ιατρική και τη βιολογία, καθώς και την εκπαίδευση του προσωπικού της Κούβας.

Συγκεκριμένα, στην έκθεση αναφέρεται :”Η συμφωνία-πλαίσιο καθορίζει τους όρους της ρωσο-κουβανέζικης συνεργασίας στον τομέα των διαστημικών δραστηριοτήτων, και ρυθμίζει θέματα που αφορούν την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας, του ελέγχου των εξαγωγών, και το προνομιακό καθεστώς σε συγκεκριμένες κατηγορίες αγαθών ειδικού σκοπού”.

Το σχέδιο συμφωνίας συζητήθηκε στη συνεδρίαση του Υπουργικούς Συμβουλίου της 13 Φεβρουαρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.