Πιστεύετε στα παράλληλα σύμπαντα;

Πιστεύετε στα παράλληλα σύμπαντα;

Πιστεύετε στα παράλληλα σύμπαντα; Έχετε ακούσει ποτέ εκφράσεις όπως “Σωματιδιακή φυσική” “Κβαντική Μηχανική” ή “Νόμος της απροδιοριστίας”; Σας λένε κάτι τα ονόματα “Erwin Schrodinger” ή “Paul Steinhardt”;

Ακόμα κι αν όλα τα παραπάνω σας φαίνονται Κινέζικα,σας διαβεβαιώ πως όλη η σημερινή υψηλή τεχνολογία και η παραγωγή συσκευών τις οποίες χρησιμοποιείτε καθημερινά για τη δουλειά ή τη διασκέδαση,όπως υπολογιστές, smart-phones κ.λ.π. Στηρίζονται σ’αυτές τις παράξενες ιδιότητες των στοιχειωδών σωματιδίων της ύλης, να υπάρχουν και να μην υπάρχουν ταυτόχρονα, μέχρι τη στιγμή που θα προσπαθήσει κάποιος να τα παρατηρήσει.

Από αυτή την άποψη λοιπόν, καλό θα ήταν να παρακολουθήσετε το βίντεο, για να πάρετε μία ιδέα,σε πιο σημείο βρίσκεται η φυσική σήμερα.

Σ’αυτό το βίντεο του Curiosity Network από το Discovery Channel ο διάσημος ηθοποιός Morgan Freeman φιλοξενεί μία ομάδα σύγχρονων κορυφαίων θεωρητικών φυσικών, και όλοι μαζί μας ξεναγούν στα πεδία των εναλλακτικών πραγματικοτήτων από καθαρά επιστημονική και ελάχιστα φιλοσοφική σκοπιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.