ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ρωσία : Σχεδιασμός να τεθούν σε τροχιά 68 δορυφόροι έως το 2020

Ρωσία : Σχεδιασμός να τεθούν σε τροχιά 68 δορυφόροι έως το 2020

«H Ρωσία σχεδιάζει να θέσει σε τροχιά   68 δορυφόρους από το 2015 και να διπλασιάσει σχεδόν τον αριθμό των δορυφόρων επικοινωνιών της  σε 44 μέχρι το 2020», δήλωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής του διαστημικού ερευνητικού  Ινστιτούτου Anatoly Malchenko, σύμφωνα με το Ria Novosti.ru.

Σύμφωνα με το διαστημικό πρόγραμμα της Ρωσίας, θα θέσουμε σε τροχιά 68 δορυφόρους  από 2015,”  δήλωσε ο Anatoly Malchenko.

Ο Malchenko δήλωσε ότι η κατασκευή αυτού του μεγάλου αριθμού δορυφόρων ήδη έχει ξεκινήσει , προσθέτοντας ότι ο αριθμός των δορυφόρων  θα μπορούσε να φθάσει και τους 113 από το 2020, αν εγκριθεί και ένα  άλλο  διαστημικό πρόγραμμα που βρίσκεται υπό εξέταση.

Μέχρι το 2020, η Ρωσία σχεδιάζει να αυξήσει τον αριθμό των δορυφόρων επικοινωνιών από 26 σε  44. Αυτό θα αυξήσει το μερίδιο της Ρωσίας από την διεθνή αγορά επικοινωνιών από 2,5% σε 3,5%.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr            

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.