ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Ρωσία ανακοίνωσε πως θα γυρίσει ταινία στο Διάστημα – Το ίδιο σκοπεύουν να κάνουν και οι ΗΠΑ

Η Ρωσία ανακοίνωσε πως θα γυρίσει ταινία στο Διάστημα – Το ίδιο σκοπεύουν να κάνουν και οι ΗΠΑ

Ταινία μεγάλου μήκος στο Διάστημα ετοιμάζεται να γυρίσει η Ρωσία, όπως ανακοίνωσε η ρωσική διαστημική υπηρεσία Roskosmos στη Μόσχα.

Οι ηθοποιοί έχει προγραμματιστεί να ταξιδέψουν στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό με μια κάψουλα Soyuz το φθινόπωρο του 2021. Στόχος της ταινίας, παραγωγής του επικεφαλής της Roskosmos Ντμίτρι Ρογκόζιν και του Πρώτου Καναλιού της κρατικής τηλεόρασης, είναι να κάνει τα διαστημικά ταξίδια πιο δημοφιλή στη Ρωσία, προωθώντας παράλληλα το επάγγελμα του κοσμοναύτη.

Η Ρωσία, ωστόσο, δεν είναι η μοναδική που ετοιμάζεται να γυρίσει ταινία μεγάλου μήκους στον ISS. Το ίδιο σκέφτονται να κάνουν και οι ΗΠΑ κι ας μην το έχουν ανακοινώσει ακόμα. Έχει ακουστεί, πάντως, πως ο Τομ Κρουζ είναι πιθανό να αναλάβει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τουρίστες έχουν ήδη πάει στο Διάστημα και θα μπορούσαν να το κάνουν και οι ηθοποιοί», σχολίασε ο Ρώσος αστροναύτης Σεργκέι Ριαζάνσκι, ο οποίος εργαζόταν στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό μέχρι το 2017. Ο ISS βρίσκεται σε απόσταση περίπου 400 χιλιομέτρων από τη Γη κι όσοι κάνουν το ταξίδι μέχρι εκεί εκπαιδεύονται κάποιους μήνες πριν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.