Ο επικεφαλής της Ρωσικής Διαστημικής Υπηρεσίας μοιράστηκε τα μελλοντικά του σχέδια

Ο επικεφαλής της Ρωσικής Διαστημικής Υπηρεσίας μοιράστηκε τα μελλοντικά του σχέδια

Στο κοσμοδρόμιο «Βαστότσνι» (σ.τ.μ. Ανατολικό), που κατασκευάζεται σε ρωσικό έδαφος, στην περιφέρεια του Αμούρ, θα υπάρχουν τουλάχιστον 3 βάσεις εκτόξευσης, μεταξύ των οποίων μία για τον πύραυλο-μεταφορέα Soyuz-2 και μία ακόμη για τον βαρύ πύραυλο-μεταφορέα Angara, ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη ο επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Διαστημικής Υπηρεσίας Βλαντίμιρ Παπόφκιν. 

«Σχεδιάζουμε ότι με τον Angara θα εκτοξεύεται το βασικό επανδρωμένο μεταφορικό σύστημα του μέλλοντος… Επίσης σκεφτόμαστε να δημιουργήσουμε ένα διαστημικό πυραυλικό σύστημα υπερβαρείας κατηγορίας, με ανυψωτική ικανότητα 70-130 τόνων», ανακοίνωσε ο Παπόφκιν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.