ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μ.Ομπάμα σε ερώτηση για τους εξωγήινους: «Δεν μπορούμε να τα πούμε όλα στον “αέρα”»

Μ.Ομπάμα σε ερώτηση για τους εξωγήινους: «Δεν μπορούμε να τα πούμε όλα στον “αέρα”»

Ο Μπάρακ Ομπάμα βρέθηκε στην εκπομπή του James Corden, με την απάντησή του σε ερώτηση για τους εξωγήινους να προκαλεί πολλά ερωτήματα.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, φιλοξενήθηκε χθες το βράδυ στην εκπομπή «The Late Late Show with James Corden» μέσω video και όπως συνηθίζεται ο Reggie Watts είπε να κάνει την κλασσική του ερώτηση.

Αυτή λοιπόν αφορούσε την ύπαρξη εξωγήινων, με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ να απαντά μεταξύ σοβαρού και αστείου…

«Όταν η κουβέντα αφορά τους εξωγήινους, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορούμε να τα πούμε στον αέρα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Όταν έφτασα στο γραφείο (σ.σ εννοούσε όταν ανέλαβε την προεδρία), ρώτησα αν υπήρχε κάποιο εργαστήριο κάπου όπου κρύβουμε τους εξωγήινους και τα διαστημόπλοιά τους.

Έκαναν μία έρευνα και μου απάντησαν αρνητικά, αλλά η αλήθεια είναι και μιλάω σοβαρά τώρα, οτι υπάρχουν αρχεία και καταγραφές αντικειμένων στον ουρανό που δεν ξέρουμε τι είναι. Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε το πως κινούνται ή την τεχνολογία τους. Δεν έχουν κάποιο εύκολο μοτίβο», είπε μεταξύ άλλων, αναγνωρίζοντας πως υπάρχει ομάδα που ερευνά αυτά τα φαινόμενα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.