Το YouTube δοκιμάζει το download των videos στους υπολογιστές

Το YouTube δοκιμάζει το download των videos στους υπολογιστές

Το internet είναι γεμάτο με εφαρμογές που υπόσχονται download των videos από την πλατφόρμα του YouTube, αλλά πολλές φορές κρύβουν κινδύνους και προέρχονται από επικίνδυνα sites με κρυμμένο κακόβουλο κώδικα.

Τώρα το YouTube φαίνεται πως αποφάσισε να απλοποιήσει τα πράγματα για τους PC χρήστες, προσθέτοντας ένα download πλήκτρο.

Προς το παρόν πρόκειται για ένα πειραματικό χαρακτηριστικό για τους Premium συνδρομητές. Αξίζει να αναφερθεί ωστόσο πως το YouTube πρόσφερε ήδη αυτήν την επιλογή στους Premium συνδρομητές για κατέβασμα στις κινητές τους συσκευές και αυτό αποτελεί το επόμενο λογικό βήμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο χρήστης θα δει το download πλήκτρο κάτω από το video στα δεξιά και αφού το κατεβάσει θα το βρει στην καρτέλα με τα κατεβασμένα videos. Μπορεί να επιλέξει ανάλυση από 144p έως 1080p και όχι παραπάνω, ενώ δε φαίνεται να υπάρχει κάποιο όριο στον αποθηκευτικό χώρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.