Αυτοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι YouTubers του πλανήτη – Πόση περιουσία έχουν; (βίντεο)

Αυτοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι YouTubers του πλανήτη – Πόση περιουσία έχουν; (βίντεο)

Ίσως να μη τους έχετε καν ακουστά. Αυτή όμως είναι η χρυσή τριάδα που βγάζει τα περισσότερα χρήματα στο διαδίκτυο!

Dude Perfect

23 εκατομμύρια δολάρια

54,8 ​​εκατομμύρια συνδρομητές

Ο κόσμος δεν είναι πλέον αρκετός για τους Coby και Cory Cotton, Garret Hilbert, Cody Jones και Tyler Toney που ταξιδεύουν, παίζουν paintball και δοκιμάζουν όποια τρέλα μπορείτε να φανταστείτε. Η ομάδα πίσω από το κανάλι YouTube “Dude Perfect” κυκλοφόρησε επίσης ένα ντοκιμαντέρ, το Backstage Pass, το οποίο οδήγησε σε μια εθνική περιοδεία που έβαλε στις τσέπες τους περίπου 6 εκατομμύρια δολάρια. Το κανάλι τους έχει 2,77 δισεκατομμύρια προβολές!

MrBeast (Jimmy Donaldson)

24 εκατομμύρια δολάρια
51,8 εκατομμύρια συνδρομητές

Αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο νέο αστέρι του YouTube, ο MrBeast έχει κερδίσει καρδιές και… προβολές με τα εκκεντρικά ακροβατικά του, όπως το να στέκεται για ώρες στον πάγο, να οδηγεί γρήγορα αυτοκίνητα, να στήνει από το μηδέν ένα εστιατόριο έτσι, για την πλάκα, και να κατασκευάζει έναν τεράστιο πύργο Lego. Τα υπερβολικά δώρα του και οι εξαιρετικά ακριβές ιδέες του – όπως το ειδικό επεισόδιο διακοπών που περιέχει μια επίδειξη πυροτεχνημάτων 600.000 δολαρίων – σίγουρα βοηθούν επίσης!

Ryan Kaji

29,5 εκατομμύρια δολάρια

41,7 εκατομμύρια συνδρομητές

Το εννιάχρονο αστέρι του καναλιού “Ryan’s World” ήταν επίσης ο πρώτος YouTuber που εμφανίστηκε στην παρέλαση της Ημέρας των ευχαριστιών των Macy’s με μια τεράστια φιγούρα του επάνω σε ρόδες. Τα βίντεό του ουσιαστικά κάνουν review σε παιχνίδια και έχουν δισεκατομμύρια προβολές. Άρχισε να δημιουργεί βίντεο όταν ήταν μόλις τριών ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#8211;GZEfw
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.