ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το απίστευτο κόλπο για να ξεκλειδώσετε όποιο κινητό θέλετε!

Το απίστευτο κόλπο για να ξεκλειδώσετε όποιο κινητό θέλετε!

Σας έχει τύχει να ξεχάσετε το μοτίβο στο κλείδωμα οθόνης στη συσκευή Android; Μπορεί να συμβεί σε όλους. Πολλές φορές μπορεί να τύχει να συμβεί και είναι αδύνατο να χρησιμοποιήσουμε το κινητό μας. Ποια είναι λοιπόν η λύση;

Μόλις μάθετε αυτό το κόλπο, μπορείτε να παρακάμψετε οποιοδήποτε μοτίβο κλειδώματος σε Android κινητό.

Αρχικά, απενεργοποιήστε τη συσκευή σας.

Μετά την απενεργοποίηση, πατήστε ταυτόχρονα τρία κουμπιά: Την αύξηση έντασης, το κουμπί απενεργοποίησης και το αρχικό κουμπί.

Αν το κινητό σας δεν έχει αρχικό κουμπί, πατήστε ταυτόχρονα αύξηση και μείωση έντασης και το πλήκτρο απενεργοποίησης.

Το κινητό σας θα φορτώσει σε λειτουργία επαναφοράς (recovery mode).

Θα δείτε τις παρακάτω επιλογές.

Μετακινηθείτε με τα κουμπιά της έντασης και επιλέξτε «wipe data/factory reset» (διαγραφή δεδομένων/επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων)

Στη συνέχεια επιλέξτε «yes». Προσοχή αυτή η επιλογή θα διαγράψει όλα τα δεδομένα του χρήστη και αυτή η ενέργεια δεν μπορεί να αναιρεθεί.

Στη συνέχεια κάντε επανεκκίνηση το κινητό και είστε έτοιμοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα χρειαστούν μερικά λεπτά για να γίνει η επανεκκίνηση για πρώτη φορά και το πρόβλημα με το μοτίβο θα έχει λυθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.