ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Instagram Stories: Τα links είναι διαθέσιμα πλέον σε όλους

Instagram Stories: Τα links είναι διαθέσιμα πλέον σε όλους

Το Instagram επεκτείνει την αλλαγή στην ανάρτηση των links στα Stories.

Αρχικά η εταιρία ξεκίνησε να αντικαθιστά το γνωστό swipe-up με τα link αυτοκόλλητα το καλοκαίρι. Τη δυνατότητα ανάρτησης link έως τώρα την είχαν λογαριασμοί Instagram με πάνω από 10.000 folowers. Πλέον αυτό το όριο καταργείται και κάθε account θα μπορεί να μοιράζεται στα Stories του links μέσω του link sticker.

Επιπλέον, τα αυτοκόλλητα με links θα επιτρέπουν στους viewers να απαντούν στο Story, κάτι που δεν ήταν εφικτό έως τώρα με το swipe-up.

Οι οδηγίες χρήσης είναι απλές. Απλά ετοιμάστε το story όπως κάνατε έως τώρα και επιλέξτε το αυτοκόλλητο LINK για να προσθέσετε το URL που θέλετε. Τοποθετήστε το αυτοκόλλητο όπου θέλετε και κάντε tap σε αυτό για να αλλάξετε χρώμα αν το επιθυμείτε. Αναρτήστε και όταν ο viewer πατήσει πάνω στο αυτοκόλλητο θα μεταφερθεί στη διεύθυνση που έχετε βάλει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Instagram προειδοποιεί όμως πως νέοι λογαριασμοί ή λογαριασμοί που μοιράζονται επανειλημμένα ρητορική μίσους ή παραπληροφόρηση ή άλλο περιεχόμενο που παραβιάζει τους κανόνες, δε θα έχουν πρόσβαση στο link αυτοκόλλητο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.