ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φορτίζετε το κινητό σας στο αυτοκίνητο; – Δείτε γιατί ήρθε η ώρα να το σταματήσετε!

Φορτίζετε το κινητό σας στο αυτοκίνητο; – Δείτε γιατί ήρθε η ώρα να το σταματήσετε!

Είναι γεγονός πως, για του περισσότερους, το κινητό μας είναι προέκταση του χεριού μας, με αποτέλεσμα να κλείνει συχνά από μπαταρία.

Όταν το κινητό σας ξεμένει από μπαταρία, οποιοδήποτε μέρος στο οποίο θα μπορούσατε να το φορτίσετε, φαντάζει μια καλή ιδέα, προκειμένου να λειτουργήσει άμεσα ξανά. Αυτό είναι αλήθεια, ειδικά σε πολύωρα ταξίδια με το αυτοκίνητο, όπου μπορείτε να συνδέσετε το καλώδιο του τηλεφώνου στη θύρα USB του αυτοκινήτου σας.

Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα. Το να φορτίζει κανείς το κινητό του κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών του, είναι την πραγματικότητα ένα από τα χειρότερα λάθη που μπορεί να κάνει.

Οι θύρες USB του αυτοκινήτου, παρέχουν τυπικά χαμηλή τάση, λιγότερη από τη δυνατότητα φόρτισης του τηλεφώνου σας. Έτσι, το κινητό δέχεται λιγότερο ρεύμα από αυτό που χρειάζεται για να λειτουργήσει. Όταν φορτίζετε το τηλέφωνό σας σε μια θύρα USB χαμηλής κατανάλωσης, το τηλέφωνο «ρουφά» την ενέργεια με πολύ ταχύτερο ρυθμό από ό, τι υποστηρίζει η θύρα.

Επίσης, εξαιτίας της χαμηλής τάσης το σύστημα φόρτισης φθείρεται. Αν έχετε παρατηρήσει ποτέ ότι το τηλέφωνό σας σταματάει κατά τη διάρκεια μιας φόρτισης ή να μη φορτίζει καθόλου, αυτό θα μπορούσε να φταίει.

Ανάλογα με τον τύπο του τηλεφώνου που έχετε και τον τύπο μπαταρίας του, υπάρχει η πιθανότητα να αποστραγγίσετε την μπαταρία του αυτοκινήτου φορτίζοντας το τηλέφωνό σας στο αυτοκίνητο. Όταν χρησιμοποιείτε τη θύρα USB του αυτοκινήτου σας για να φορτίσετε το τηλέφωνό σας, χρησιμοποιείτε την μπαταρία του αυτοκινήτου σας. Αυτό δεν είναι συνήθως πρόβλημα.

Εάν η μπαταρία του αυτοκινήτου σας είναι νεαρή και «υγιής», πιθανότατα δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Εάν είναι μεγαλύτερης ηλικίας, ίσως θελήσετε να διακόψετε τη φόρτιση του τηλεφώνου σας μέχρι να φτάσετε στο σπίτι σας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά από όλα, τι είναι πιο σημαντικό – ένα φορτισμένο iPhone ή ένα αυτοκίνητο που μπορεί πραγματικά να σας γυρίσει στο σπίτι;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.