Microsoft: Προβλήματα σε εφαρμογές των Windows 11 που δεν λειτουργούν

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Microsoft: Προβλήματα σε εφαρμογές των Windows 11 που δεν λειτουργούν

Η Microsoft μέσω ανακοίνωσης προειδοποίησε τους χρήστες Windows 11 πως μερικά χαρακτηριστικά του λειτουργικού συστήματος πιθανόν να μη λειτουργούν.

Ο λόγος είναι ένα πιστοποιητικό, το οποίο το οποίο έληξε στις 31 Οκτωβρίου και από την 1 Νοεμβρίου ορισμένοι χρήστες δεν μπορούν να ανοίξουν εφαρμογές όπως το Snipping Tool, το touch keyboard, το emoji panel και άλλες.

Το patch ΚΒ4006746 υπόσχεται πως θα διορθώσει αρκετά από τα νέα προβλήματα, βρίσκεται όμως σε preview κάτι που σημαίνει πως πρέπει να το εγκατστήσετε χειροκίνητα. Δε διορθώνει όμως το Snipping Tool για το οποίο η Microsoft προτείνει:

Αντί για το Snipping Tool χρησιμοποιήστε το πλήκτρο Print Screen στο πληκτρολόγιό σας και επικολλήστε το screenshot στο έγγραφό σας. Μπορείτε επίσης να το επικολλήσετε στο Paint για να επιλέξετε και να αντιγράψετε μόνο το κομμάτι που θέλετε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν είναι ξεκάθαρο πόσοι Windows 11 χρήστες έχουν επηρεαστεί από το ληγμένο πιστοποιητικό, αλλά μπορείτε να ελέγξετε αν είναι διαθέσιμο το patch χειροκίνητα από το Windows Update τμήμα των Windows 11.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.