ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Whatsapp: Ανακοινώθηκε νέα λειτουργία για να ρυθμίσετε τις συνομιλίες

«Δεν χρειάζεται να μένουν όλα τα μηνύματα για πάντα»

Whatsapp: Ανακοινώθηκε νέα λειτουργία για να ρυθμίσετε τις συνομιλίες

Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ, ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook (Meta), πως το WhatsApp προσφέρει την προεπιλογή της λειτουργίας αυτοκαταστροφής των μηνυμάτων για τις συνομιλίες των χρηστών, έτσι ώστε όλα τα μελλοντικά μηνύματα να διαγράφονται αυτόματα από την υπηρεσία.

Η υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων που ανήκει στη Meta δίνει στους χρήστες περισσότερες επιλογές για το σε πόσο καιρό θα διαγραφεί ένα μήνυμα. Όταν η λειτουργία κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, οι χρήστες είχαν την επιλογή να εξαφανίσουν τα μηνύματα μόνο μετά από επτά ημέρες. Στο μέλλον, ωστόσο, θα υπάρχει επίσης η επιλογή διαγραφής τους μετά από μόλις 24 ώρες ή 90 ημέρες.

Τη νέα αυτή δυνατότητα του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Facebook (Meta) ο Mαρκ Ζάκερμπεργκ: «Διαθέτουμε μια νέα επιλογή εξαφανιζόμενων μηνυμάτων στο WhatsApp σήμερα, ώστε να μπορείτε να εξαφανίσετε όλες τις νέες συνομιλίες από προεπιλογή μετά από 24 ώρες, 7 ημέρες ή 90 ημέρες. Δεν χρειάζεται να μένουν όλα τα μηνύματα για πάντα».

Αν και η νέα προεπιλεγμένη ρύθμιση δεν επηρεάζει τις ομαδικές συνομιλίες, το WhatsApp αναφέρει ότι έχει προσθέσει μια νέα επιλογή κατά τη δημιουργία ομάδων για να σας επιτρέψει να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξαφανιζόμενων μηνυμάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.