ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Instagram: Αυτή είναι η αλλαγή που ετοιμάζει για την αρχική του σελίδα (βίντεο)

Οι τρεις επιλογές που θα υπάρχουν

Instagram: Αυτή είναι η αλλαγή που ετοιμάζει για την αρχική του σελίδα (βίντεο)

Το Instagram, φαίνεται πως ετοιμάζει σημαντικές διαφοροποιήσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με την αρχική του σελίδα.

Μάλιστα, ο επικεφαλής του, Adam Mosseri, μοιράστηκε ένα βίντεο στο οποίο αποκαλύπτει πως ξεκινούν δοκιμές για ένα διαφορετικό αρχικό feed, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να επιλέξουν τι θέλουν να βλέπουν.

Συγκεκριμένα, οι τρεις επιλογές που θα υπάρχουν είναι οι εξής:

Το Home θα είναι το feed που γνωρίζετε σήμερα, μπλέκοντας τις πρόσφατες δημοσιεύσεις των φίλων σας με άλλα posts της πλατφόρμας που ο αλγόριθμος θεωρεί πως πρέπει να δείτε.

Το Following θα δείχνει με χρονολογική σειρά τα posts όλων των accounts που ακολουθείτε, χωρίς να μπλέκεται κανένας αλγόριθμος.

Το Favorites είναι ένα νέο feed αρχικής σελίδας, το οποίο θα δείχνει μόνο περιεχόμενο από χρήστες που ορίσατε εσείς, όπως για παράδειγμα οι στενοί σας φίλοι, η οικογένειά σας κλπ.

Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί πότε θα δούμε αυτές τις αλλαγές, καθώς βρίσκονται ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.