ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Οι χρήστες του διαδικτύου χάνουν το χιούμορ τους

Οι χρήστες του διαδικτύου χάνουν το χιούμορ τους

Ολλανδοί ερευνητές διαπιστώσαν ότι το Διαδίκτυο επηρεάζει αρνητικά την ικανότητα των ανθρώπων να αστειεύονται.

Οι επιστήμονες σημείωσαν, ότι 7 χρόνια πριν, 8 στους 10 Ολλανδούς μαθητές μπορούσαν να πουν ένα ανέκδοτο. Μεταξύ των σημερινών μαθητών, τουλάχιστον να θυμηθούν ένα ανέκδοτο μπορούν λιγότεροι από τους μισούς. Στην εποχή του Διαδικτύου οι άνθρωποι ξεσυνήθισαν να διηγούνται ο ένας στον άλλον αστείες ιστορίες και να επικοινωνούν.

«Ένα καλά ειπωμένο αστείο απαιτεί χρόνο και σωστή προσέγγιση, και ο άνθρωπος που το μοιράζεται, μεταδίδει στο αστείο την προσωπικότητά του. Η ευστροφία τέτοιου είδους χάνεται από τον πολιτισμό μας – οι άνθρωποι προτιμούν τα σύντομα αστεία» καταλήγουν οι ερευνητές.

[Πηγή dosenea.com]

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.