Παλαιστίνιος χάκαρε το προφίλ του Zuckerberg!

Παλαιστίνιος χάκαρε το προφίλ του Zuckerberg!

Ένας Παλαιστίνιος κατάφερε και έσπασε το κλειδωμένο προφίλ του Mark Zuckerberg. Ο 30χρονος εντόπισε ένα κενό στην ασφάλεια του social media και ενημέρωσε γι’ αυτό την ομάδα του Facebook προκειμένου να πάρει και τα 500 δολάρια, η οποία τον αγνόησε δυο φορές.

Ο Χαλίλ αποφάσισε να σπάσει τους κωδικούς του προφίλ του ιδρυτή του Facebook, Mark Zuckerberg και έγραψε στον τοίχο του: «Αγαπητέ Mark Zuckerberg, Κατ’ αρχήν συγγνώμη που σου χαλάω την ησυχία και ποστάρω στον τοίχο σου. Δεν είχα άλλη επιλογή, μετά τις αναφορές μου στην ομάδα σου. Το όνομά μου είναι Χαλίλ και είμαι από την Παλαιστίνη».

Όπως ήταν αναμενόμενο αμέσως κλείδωσαν τον λογαριασμό του Παλαιστίνιου και δεν του δόθηκε ούτε το χρηματικό έπαθλο που αναφέρει το Facebook σε περίπτωση που κάποιος εντοπίσει λάθος στην ασφάλεια του. Βέβαια, μετά από λίγες μέρες το προφίλ του Χαλίλ άνοιξε όπως και οι δουλειές του, αφού δέχεται πολλές προτάσεις από μεγάλες εταιρείες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.