ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το “διπρόσωπο” κινητό από τη Ρωσία

Το “διπρόσωπο” κινητό από τη Ρωσία

Η ρώσικη εταιρεία παροχής τηλεφωνικών συνδέσεων, Υοτα, δημιούργησε τη θυγατρική Yota Devices που έχει ως στόχο τη δημιουργία κινητών συσκευών.

Όπως είχαμε δει στη διεθνή έκθεση τηλεπικοινωνιών, IFA 2012, η Yota Devices παρουσίασε μία συσκευή κινητού τηλεφώνου με δύο οθόνες, η μία 4,3 ίντσες τεχνολογίας LCD ενώ η δεύτερη είναι μία E-Ink οθόνη και πάλι 4,3 ιντσών. Η συσκευή είχε παρουσιαστεί από τα χέρια του τότε προέδρου Dmitry Medvedev.

To YotaPhone εκτός από τα δύο οθόνες, που αρχικά μονοπωλούν το ενδιαφέρον, διαθέτει και εξαιρετικά χαρακτηριστικά.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες κάνουν λόγο για διπύρηνο επεξεργαστή SnapDragon S4 με χρονισμό στα 1,5GHz από την Qualcomm, 2GB μνήμης RAM, 32GB – 64GB αποθηκευτικού χώρου (χωρίς δυνατότητα επέκτασης), κάμερα 12 megapixels, λειτουργικό σύστημα Android 4.2 JellyBean και κεραία LTE για ταχύτητες σύνδεσης 4G.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.