ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αλλάζει το Twitter – Οι νέες δυνατότητες των χρηστών

Αλλάζει το Twitter – Οι νέες δυνατότητες των χρηστών

Το Twitter κατάργησε τη χρονολογική σειρά εμφάνισης των tweets στους λογαριασμούς των χρηστών του και άρχισε να εμφανίζει τις αναρτήσεις με βάση αλγόριθμο, το 2016.

Η αλλαγή αυτή εξαγρίωσε τους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, καθώς αισθάνθηκαν ότι πλέον δεν παρακολουθούν τι γίνεται, αλλά βλέπουν στο timeline τους αυτά που ο αλγόριθμος επιθυμεί.

Τελικά, μετά από τις διαμαρτυρίες δύο ετών, το Twitter αποφάσισε να δώσει τη δυνατότητα επιλογής στους χρήστες του, επιτρέποντάς τους να αποφασίσουν οι ίδιοι πώς θα είναι το timeline τους.

Έτσι, πλέον οι χρήστες του Twitter θα μπορούν να εναλλάσουν είτε τη χρονολογική σειρά είτε τη σειρά του αλγόριθμου (τα «καλύτερα tweets», όπως ονομάζεται).

Πώς μπορείτε να αλλάξετε το timeline σας; Απλό:

-Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις και επιλέγετε Ρυθμίσεις και Ιδιωτικότητα

-Αποεπιλέγετε τη ρύθμιση «Δείξε μου τα καλύτερα tweets πρώτα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

-Πλέον το timeline σας ακολουθεί χρονολογική σειρά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.