ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πέθανε ο συνιδρυτής της Microsoft Πολ Άλεν

Πέθανε ο συνιδρυτής της Microsoft Πολ Άλεν

Σε ηλικία 65 ετών έφυγε από τη ζωή ο συνιδρυτής της Microsoft, Πολ Άλεν, ο οποίος έπασχε από τη νόσο του «Hodgkin». Είχε αποχωρήσει από τoν τεχνολογικό κολοσσό το 1982, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

Την τελευταία του πνοή άφησε τη Δευτέρα, σε ηλικία 65 ετών, ο συνιδρυτής της Microsoft, Πολ Άλεν.

Η είδηση έγινε γνωστή από την επενδυτική εταιρεία Vulcan, της οποίας ήταν πρόεδρος.

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος ίδρυσε τη Microsoft το 1975 μαζί με τον Μπιλ Γκέιτς, τον οποίο είχε γνωρίσει ως φοιτητή σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο στο Σιάτλ.

Ο Άλεν αποχώρησε από τoν τεχνολογικό κολοσσό το 1982, όταν και διεγνώσθη για πρώτη φορά με τη νόσο του «Hodgkin».

Μετά την αποχώρηση του, ο Άλεν δεν τα παράτησε και εστίασε στην επενδυτική εταιρεία Vulcan και το φιλανθρωπικό έργο.

Η περιουσία του υπολογίζεται σε περίπου 20,3 δισεκατομμύρια δολάρια, εκ των οποίων τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια προορίζονταν για δωρεές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε, μεταξύ άλλων, και ο νυν διευθύνων σύμβουλος της Microsoft, Σάτια Ναντέλα, ο οποίος εξήρε τις ικανότητες και την εμπειρία του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.