ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Facebook: Έρχεται νέα «σωτήρια» λειτουργία – Οι χρήστες θα μπορούν να ακυρώνουν τα σταλμένα μηνύματα

Facebook: Έρχεται νέα «σωτήρια» λειτουργία – Οι χρήστες θα μπορούν να ακυρώνουν τα σταλμένα μηνύματα

Το Facebook ετοιμάζει μία νέα λειτουργία για την εφαρμογή του messenger, η οποία θα είναι σωτήρια για τους απρόσεκτους χρήστες.

Συγκεκριμένα, το Facebook φτιάχνει λειτουργία η οποία θα μπορεί να ακυρώνει μηνύματα που έχουν σταλεί. Από τα λίγα πράγματα που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, έγινε γνωστό ότι ο χρήστης θα μπορεί με ένα long press στο μήνυμα να επιλέγει τη λειτουργία Unsend και να ακυρώνει το μήνυμα που έχει στείλει.

Φυσικά, θα υπάρχει χρονικό όριο σε αυτό, αφού εφόσον ο αποδέκτης του μηνύματος έχει διαβάσει το μήνυμα δεν θα μπορεί ο αποστολέας να το ακυρώσει.

Με την κίνηση αυτή θα μπορέσουν να «ανασάνουν» οι αφηρημένοι χρήστες που κάνουν λάθη στα μηνύματά τους, ενώ αναμένεται να πέσουν και οι δουλειές των δικηγόρων που ειδικεύονται στα διαζύγια!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Facebook είναι ακόμα στο στάδιο της κατασκευής του νέου περιεχομένου όμως ήδη έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν τα screenshots της νέας υπηρεσίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.