ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτές είναι τελικά οι καλύτερες ώρες για να κάνεις post σε Facebook και Instagram

Αυτές είναι τελικά οι καλύτερες ώρες για να κάνεις post σε Facebook και Instagram

Όσοι θέλετε να έχετε πολλά λαικ αυτή είναι η κατάλληλη ώρα να κάνετε post σε facebook και instagram.

Ο Δημήτρης Στραγαλάς, Head of Social Media της Cloudevo, της ταχύτερα αναπτυσόμενης εταιρίας digital growth στην Ελλάδα μας δίνει τις απαντήσεις μέσα από τον παρακάτω οδηγό.

«Ανάλογα το κανάλι υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες και μέρες που το περιεχόμενό μας μπορεί να συγκεντρώσει τα περισσότερα likes ή να έχει την μεγαλύτερη διαδραστικότητα μεταξύ των χρηστών».

Ποια είναι η καλύτερη ώρα για να ποστάρουμε στο Facebook;

Σύμφωνα με έρευνες οι καλύτερες ώρες είναι μεταξύ 12μμ – 4μμ ενώ η αμέσως καλύτερη ώρα είναι 9 το πρωί.

Ο λόγος είναι γιατί κατά τις μεσημεριανές ώρες οι χρήστες του Facebook κάνουν διάλειμμα από την εργασία τους με αποτέλεσμα να αφιερώνουν χρόνο στο timeline τους.

Ποιες είναι οι καλύτερες μέρες για αναρτήσεις στο Facebook

Οι καλύτερες μέρες είναι η Τετάρτη, η Πέμπτη και η Παρασκευή κυρίως γιατί βρισκόμαστε πιο κοντά στο Σαββατοκύριακο και η ψυχολογία των χρηστών είναι “ανεβασμένη”. Η καλύτερη μέρα από πλευράς διαδραστικότητας (σχόλια, likes, shares) όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς είναι η Παρασκευή.

Instagram

Το Instagram έχει μια αμεσότητα με πλούσιο φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό το οποίο οι χρήστες χρησιμοποιούν πολύ εύκολα σχεδόν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, οι καλύτερες ώρες δημοσίευσης περιεχομένου είναι από τις 11πμ μέχρι τη 1μμ ενώ ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά διαδραστικότητας έχουν οι δημοσιεύσεις που γίνονται στις 2 τα ξημερώματα. Μάλιστα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.