«Χαλασμός» στο Twitter: Η σύγκριση του Γαβρόγλου με τον… Αινστάιν που «γονάτισε» το διαδίκτυο (φώτο)

«Χαλασμός» στο Twitter: Η σύγκριση του Γαβρόγλου με τον… Αινστάιν που «γονάτισε» το διαδίκτυο (φώτο)

«Φωτιές» άναψε στο Twitter η προσπάθεια του Δημήτρη Παπαδημούλη να δικαιολογήσει το χάος στο γραφείο του Γαβρόγλου, συγκρίνοντας τον υπουργό παιδείας με τον Αινστάιν.

Απευθυνόμενος στην πρώην υπουργό Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου αλλά και τον δημοσιογράφο Πάσχο Μανδραβέλη που σχολίασε και αυτός σχετικά, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανήρτησε μία φωτογραφία του Άλμπερτ Αϊνστάιν από το γραφείο του γράφοντας:

«Δέστε τη θλιβερή εικόνα του γραφείου αυτού του τύπου, Αινστάιν νομίζω τον έλεγαν. Με τέτοια ακαταστασία, σίγουρα θα ήταν αποτυχημένος. Χειρότερος και από τον Γαβρόγλου! Καμμία σχέση με «αριστεία»!»

Δείτε πως σχολίασαν την ακαταστασία στο γραφείο του κ. Γαβρόγλου η πρώην υπουργός, Άννα Διαμαντοπούλου, ο δημοσιογράφος Πάσχος Μανδραβέλης και οι υπόλοιποι χρήστες:

https://twitter.com/topOUliSToxeri/status/1054659880014004225

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.