ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

NOVA – Forthnet Vs Cosmote και η ταλαιπωρία των καταναλωτών

NOVA – Forthnet Vs Cosmote και η ταλαιπωρία των καταναλωτών

Είναι γνωστό το επίπεδο των περισσότερων ιδιωτικών εταιρειών στην Ελλάδα παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας συνδρομητικής τηλεόρασης κλπ αλλά ορισμένες περιπτώσεις ξεπερνούν ακόμη και αυτό που λέμε κακή εξυπηρέτηση.

Μια σύνδεση NOVA με πακέτο ιντερνέτ και σταθερής τηλεφωνίας στη Βούλα την περασμένη Παρασκευή το πρωί ματαίως αναζητεί μέχρι και σήμερα τηλεφωνικό και διαδικτυακό σήμα.

Στην ερώτηση των ταλαιπωρημένων καταναλωτών μετά από την τετραήμερη σιγή ιντερνέτ και κινητής είναι ότι η σύνδεση έχει γίνει αλλά κάνει σαμποτάζ η Cosmote επειδή «δεν ανανέωσαν το συμβόλαιο με αυτή την εταιρεία και δεν επιτρέπει πρόσβαση σε ίντερνετ και τηλεφωνία».

Να σημειώσουμε ότι οι καταναλωτές πληρώνουν πλέον και τη NOVA αλλά και την Cosmote αφού θεωρητικοί η σύνδεση της Cosmote δεν έχει διακοπεί ακόμη.

Σύμφωνα δε με την καταγγελία του καταναλωτή, μάλιστα, η NOVA και η Forthnet υποτίθεται ότι θα είχαν παραδώσει από την περασμένη Τρίτη το μόντεμ κάτι που ουδέποτε συνέβη με αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί και την αγορά μόντεμ ο καταναλωτής αφού αναγκάστηκε και πήγε ο ίδιος και το αγόρασε.

Να σημειώσουμε ότι επειδή δεν επιθυμούσε να διακόψει τις υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης Cosmote TV χρεώθηκε και μια επιπλέον κεραία από τη NOVA Forthnet.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ορισμένα πράγματα σε αυτή τη χώρα φαίνεται ότι δε θα αλλάξουν ποτέ…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.