ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

«Έπεσαν» Facebook, Instagram και το Twitter… τρολάρει ανελέητα!(φώτο)

«Έπεσαν» Facebook, Instagram και το Twitter… τρολάρει ανελέητα!(φώτο)

Τεχνικό πρόβλημα ξανά στο Facebook και πολλοί χρήστες αντιμετώπισαν δυσκολίες να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους.

Σήμερα, το μεσημέρι αρκετοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να συνδεθούν στο Facebook αλλά έμειναν με την… επιθυμία, αφού το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης αντιμετώπισε τεχνικό πρόβλημα. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά παγκοσμίως.

Ένα πρόβλημα, πάντως, που φάνηκε να αποκαθίσταται μέσα σε λίγη ώρα, αν και κάποια μικροπροβληματάκια παραμένουν. Τα πρώτα λεπτά της… πτώσης, χρήστες ανέφεραν ότι δεν μπορούσαν να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους ή το μοναδικό που έβλεπαν ήταν μια λευκή σελίδα.

Λίγο αργότερα, η σελίδα του Facebook φόρτωνε αλλά κάποια κομμάτια (π.χ. τα εικονίδια με τις εικόνες προφίλ) παρέμεναν… κενά.

Προβλήματα αντιμετώπισαν και οι χρήστες του instagram, που επίσης δεν μπορούσαν να μπουν στους λογαριασμούς τους. Υπενθυμίζεται ότι το instagram ανήκει στο Facebook.

Το hashtag #FacebookDown έχει από νωρίς γίνει trend στο twitter, με αρκετούς να επιστρατεύουν το χιούμορ τους για να σχολιάσουν το… black out!

https://twitter.com/kkijiyong/status/1064882270283096065


https://twitter.com/lerynrosinski/status/1064881387499597825





https://twitter.com/memebrotha/status/1064880148774739970



Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.