Xiaomi: Προωθεί αλλαγές στα κινητά της

Xiaomi: Προωθεί αλλαγές στα κινητά της

Σε μία μεγάλη αλλαγή προχωρά η εταιρία κινητής τηλεφωνίας, Xiaomi, σε μία προσπάθεια να καταστήσει ανταγωνιστικότερα τα προϊόντα της. Συγκεκριμένα, προωθεί smartphones υιοθετώντας την ανεξάρτητη εμπορική ταυτότητα Redmi.

Η σειρά Redmi προωθήθηκε αρχικά στην αγορά στα μέσα του 2013, ενώ την περίοδο αυτή, η εμπορική προώθησή της, θα γίνει κυρίως μέσω των ηλεκτρονικών αγορών του διαδικτύου.

Τα κινητά τηλέφωνα της σειράς θα προωθούνται εμπορικά ανεξάρτητα από τα προϊόντα της Xiaomi η οποία επιδιώκει την εξειδίκευσή της, σε προϊόντα υψηλής τεχνολογίας.

Περίπου 278 εκατομμύρια κινητά της σειράς Redmi είχαν πωληθεί σε παγκόσμιο επίπεδο μέχρι το τρίτο τρίμηνο του 2018.

Τα κινητά της αναφερόμενης σειράς έχουν υψηλή ποιότητα κατασκευής, αλλά κι ανταγωνιστικές τιμές, οι οποίες κυμαίνονται συνήθως κάτω των 1.000 γουάν (147,3 δολαρίων) σύμφωνα με τον Λέι Τζαν ιδρυτή της Xiaomi.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.