ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σάλος στα social media για το νέο emoji που απεικονίζει το… μικρό ανδρικό μόριο (φωτο)

Σάλος στα social media για το νέο emoji που απεικονίζει το… μικρό ανδρικό μόριο (φωτο)

Με ενθουσιασμό έγινε δεκτή εχθές η είδηση ότι, ανάμεσα στα καινούργια emoji που θα κυκλοφορήσουν το 2019, περιλαμβάνεται και ένα ακόμα κάπως…διαφορετικό.

Το χεράκι που δείχνει να «τσιμπάει» τον αέρα, υποδεικνύοντας το μικρό μέγεθος του ανδρικού μορίου, είναι μια γνωστή χειρονομία.

Γι’ αυτό ακριβώς και πολλές έσπευσαν να καλωσορίσουν το νέο emoji στα social media, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι καλύπτει ένα… μεγάλο κενό στην αγορά (no pun indended).

«Επιτέλους, ένα emoji που εκφράζει πόσο μικρός ήταν ο πρώην μου εκεί κάτω», έγραψε μία χρήστης όταν κυκλοφόρησαν οι εικόνες με τα νέα emoji εχθές, Πέμπτη.

Η επίσημη ανακοίνωση της Unicode Consortium για το νόημα του συγκεκριμένου emoji είναι ότι εκφράζει γενικά τις «μικρές ποσότητες», όμως οι χρήστες των social media δεν το «χάφτουν».

«Επιτέλους, ένα emoji για τα μικρά πέη», έγραψε μια άλλη… πονεμένη χρήστης στο Twitter, με έναν άλλον να συμπληρώνει ότι το νέο σύμβολο είναι επάξιος διάδοχος της γνωστής μελιτζάνας.

https://twitter.com/kathbarbadoro/status/1092892003388530688

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.