Facebook: Ανακοίνωση – Ενημέρωση για το τεχνικό πρόβλημα

Facebook: Ανακοίνωση – Ενημέρωση για το τεχνικό πρόβλημα

Με ανακοίνωσή του το facebook αναφέρθηκε στο τεχνικό πρόβλημα που αντιμετώπισε χθες.

Το Facebook πλέον λειτουργεί κανονικά – το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε.

Συγκεκριμένα, το Facebook αναφέρει πως όλες οι υπηρεσίες του είναι και πάλι σε λειτουργία μετά από μια παρατεταμένη διακοπή που επηρέασε όλες τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές της εταιρείας.

Το Facebook, το WhatsApp και το Instagram κατέρρευσαν χθες για χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Για μερικούς, οι υπηρεσίες ήταν εντελώς απρόσιτες. Για άλλους, ορισμένα χαρακτηριστικά, όπως τα stories ή τα άμεσα μηνύματα, σταμάτησαν να λειτουργούν.

«Τώρα έχουμε λύσει τα προβλήματα και τα συστήματά μας ανακάμπτουν. Λυπούμαστε πολύ για την αναστάτωση και εκτιμούμε την υπομονή όλων», ανέφερε η εταιρεία μέσω του Twitter.

Η διακοπή επηρέασε επίσης το παιχνίδι για ιδιοκτήτες των ακουστικών Oculus VR, μια εταιρεία που αγόρασε το Facebook το 2014. Ορισμένοι ιστότοποι, όπως το Tinder ή το Spotify, που χρησιμοποιούν διαπιστευτήρια εισόδου χρηστών μέσω Facebook δεν μπόρεσαν να εγκρίνουν συνδέσεις.

Η εταιρία δεν ανακοίνωσε την αιτία της δυσλειτουργίας που χαρακτηρίζεται ως η πιο μεγάλη στην ιστορία τoυ Facebook. Ωστόσο από χθες είχε σπεύσει να δηλώσει πως δεν κρυβόταν κάποια κυβερνοεπίθεση πίσω από το πρόβλημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το χθεσινό περιστατικό ήταν για πολλούς μια υπενθύμιση, ότι οι τρεις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες διαδικτύου στον κόσμο ανήκουν σε μια ενιαία γιγαντιαία εταιρεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.