«Peaky Blinders»: Οι προετοιμασίες για ταινία και βιντεοπαιχνίδι! (βίντεο)

«Peaky Blinders»: Οι προετοιμασίες για ταινία και βιντεοπαιχνίδι! (βίντεο)

Μετά την επιτυχία που γνώρισε η σειρά «Peaky Blinders», έρχεται και το βιντεοπαιχνίδι που αναμένεται να καθηλώσει τους απανταχού gamers. Παράλληλα, στόχος είναι και η μεταφορά στη μεγάλη οθόνη.

H δημοφιλής τηλεοπτική σειρά «Peaky Blinders» του Στίβεν Νάιτ εξελίσσεται στους δρόμους του Μπέρμιγχαμ στην Αγγλία, το 1919, μετά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και παρακολουθεί τη ζωή και τα κατορθώματα της συμμορίας «Peaky Blinders». Ο ίδιος ο Ουίνστον Τσόρτσιλ αναθέτει στον επιθεωρητή Τσέστερ Κάμπελ να αντιμετωπίσει την εγκληματική της δράση και να επιστρέψει από το Μπέλφαστ, όπου είχε αναλάβει να καθαρίσει την πόλη από τον IRA, τους κομμουνιστές, τις συμμορίες και τους αναρχικούς.

Τα γυρίσματα του πέμπτου κύκλου της «Peaky Blinders» είναι σε εξέλιξη και η προβολή των νέων επεισοδίων αναμένεται την άνοιξη ή το καλοκαίρι του 2019. Έχει επίσης επιβεβαιωθεί ότι μια ταινία «Peaky Blinders» είναι στα σκαριά. Ο σκηνοθέτης Ότο Μπάθουρστ δήλωσε ότι ετοιμάζεται η μεταφορά της επιτυχημένης σειράς στη μεγάλη οθόνη.

Η Endemol σε συνεργασία με την Curve Digital, ετοιμάζει το πρώτο παιχνίδι Peaky Blinders το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2020 για PC και κονσόλες και που όπως έχει χαρακτηριστεί, θα είναι ένα narrative action game βασισμένο στην ιστορία της οικογένειας Shelby. Στον κόσμο του Μπίρμινχαμ το 1919, ο παίκτης θα μπορεί να ελέγξει όλα τα μέλη της οικογένειας σε ένα open world, που θα δίνει τη δυνατότητα στον παίκτη να περιηγηθεί στις περισσότερες από τις τοποθεσίες και τα μέρη που εμφανίζονται στη σειρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.