ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Πανικός» για τα 5G της Huawei: Η Panasonic διέκοψε τη συνεργασία της με τον κινεζικό κολοσσό

«Πανικός» για τα 5G της Huawei: Η Panasonic διέκοψε τη συνεργασία της με τον κινεζικό κολοσσό

Ένας ιαπωνικός κολοσσός του τομέα των ηλεκτρονικών, η εταιρεία Panasonic, ανακοίνωσε σήμερα ότι αναστέλλει τις δοσοληψίες του με τον κινεζικό όμιλο Huawei, που προστέθηκε σε μαύρη λίστα της κυβέρνησης των ΗΠΑ, αφού η Ουάσινγκτον προσάπτει στην κινεζική επιχείρηση που πρωτοπορεί στην ανάπτυξη δικτύων κινητής τηλεφωνίας πέμπτης γενιάς (5G) πως ενέχεται σε κατασκοπευτικές δραστηριότητες της Κίνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σταματήσαμε τις συναλλαγές μας με τη Χουάγουεϊ και 68 θυγατρικές της οι οποίες υπόκεινται στην απαγόρευση της αμερικανικής κυβέρνησης», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Τζο Φλιν, εκπρόσωπος του ιαπωνικού ομίλου, ο οποίος προμήθευε ως τώρα την κινεζική εταιρεία με ημιαγωγούς και άλλα υλικά που αξιοποιεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.