ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε το WiFi στα Airbnb

Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε το WiFi στα Airbnb

Το να σε προειδοποιεί ένας πρώην χάκερ και μάλιστα από τους πολύ καλούς, είναι ένας καλός λόγος να δώσεις βάση στο παρακάτω θέμα.

Ο Τζέησον Γκλάσμπεργκ, συνιδρυτής της Casaba Security, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, όταν χρησιμοποιούμε το wi-fi σε σπίτια που κλείνουμε μέσω Airbnb, σε καφετέριες και σε δημόσιους χώρους, όπου είναι ελεύθερο.

Σε απλά ελληνικά, ο καθένας που έχει μείνει μια φορά στο σπίτι που εσύ έχεις κλείσει μπορεί να έχει χακάρει το ρούτερ, και όταν εσύ το χρησιμοποιείς να μπορούν να αντλούν χρήσιμες πληροφορίες για προσωπική εκμετάλλευση.

Δημιουργούν ένα δεύτερο αόρατο ιστότοπο, που δεν μπορείς να εντοπίσεις, και όταν χρησιμοποιήσεις το wi-fi έχουν πρόσβαση σε στοιχεία που δεν θα ήθελες να μοιραστείς…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρώην χάκερ προειδοποιεί ότι πολλά στοιχεία μπορούν να κλαπούν και μέσω των smart TV, αν για παράδειγμα βάλεις τον κωδικό σου από το Netflix, ή κάποιο email σου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.