Η πολλά υποσχόμενη διαφορά που θα έχει το νέο iPhone 12 (φώτο)

Η πολλά υποσχόμενη διαφορά που θα έχει το νέο iPhone 12 (φώτο)

Σύμφωνα με διαρροές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η Apple σκέφτεται πολύ σοβαρά να βάλει στο επόμενο μοντέλο της την τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας.

Μπορεί μόλις πριν από ένα μήνα να έγιναν τα αποκαλυπτήρια της σειράς iPhone11 (iPhone 11, iPhone 11 Pro και and iPhone 11 Pro Max), όμως ήδη βλέπουν το φως της δημοσιότητας κάποιες πληροφορίες για τις λειτουργίες που θα έχει το επόμενο μοντέλο. Αυτό δηλαδή που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2020.

Σύμφωνα λοιπόν με το Bloomberg και τα όσα έγραψαν ο Μαρκ Γκούρμαν και η Ντέμπι Γου, η Apple αναμένεται να κάνει μία εντυπωσιακή αλλαγή στα προϊόντα της που αναμένεται να την απογειώσει ακόμη περισσότερο και αυτό αφορά την κάμερα.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα λοιπόν αναφέρει πως το επόμενο flagship της εταιρίας θα έχει τεχνολογίες που δεν θα περιορίζονται απλά στο να βγαίνουν καλύτερες φωτογραφίες σε δύσκολες συνθήκες και περιβάλλον.

Μία από αυτές είναι η εισαγωγή της κάμερας τριών διαστάσεων, η οποία θα περιλαμβάνει και laser scanner που θα βοηθάει στην δημιουργία 3D αντιγράφων που θα ενισχύουν την τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας.

Κάπου εδώ είναι λογικό κάποιος να ρωτήσει γιατί είναι το πόσο μεγάλη υπόθεση η προσθήκη αυτή, από τη στιγμή που η τεχνολογία αυτή δεν είναι και τόσο προχωρημένη και αρκετοί ενδεχομένως να μην γνωρίζουν ή να μην έχουν τις ικανότητες να την χρησιμοποιήσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε πρώτη φάση, σίγουρα σε κάποιους μπορεί να είναι και άχρηστη, ωστόσο θα βάλει τις βάσεις για βελτίωσή της τόσο με τα updates, όσο και με τα επόμενα μοντέλα. Παράλληλα μπορεί τώρα να μην χρησιμεύει, αλλά σε δύο ή τρία χρόνια, μπορεί το status να έχει αλλάξει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.