Δες πόσο κοστίζει η φόρτιση του κινητού σου για ένα χρόνο

Δες πόσο κοστίζει η φόρτιση του κινητού σου για ένα χρόνο

Στην εποχή της κυριαρχίας των smartphones είναι σίγουρα ένα από τα πράγματα που όλοι λίγο πολύ έχουμε στο μυαλό μας.

Όταν το εικονίδιο στην οθόνη του κινητού φθάσει κάτω από τη μέση αρχίζει η… ανησυχία.

Αν είστε από αυτούς που τρομοκρατούνται μόλις δούν χαμηλή στάθμη μπαταρίας, τότε το θέμα αυτό σίγουρα σας ενδιαφέρει.

Στο εξωτερικό πραγματοποιήθηκε πρόσφατα μια έρευνα από ειδικούς της τεχνολογίας οι οποίοι υπολόγισαν την ενέργεια που καταναλώνουν τα smartphones σε διάφορες εφαρμογές και χρήσεις, καθώς και πόσο κοστίζει η επαναφόρτιση της μπαταρίας τους.

Έτσι λοιπόν, υπολογίστηκε ότι το κόστος για τη φόρτιση ενός smartphone ετησίως ανέρχεται μόλις στα 5 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και αυτό γιατί κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, ο φορτιστής καίει μόλις 2,24 Watt, ενώ όταν απλώς βρίσκεται στην πρίζα, καταναλώνει μόλις 0,26 Watt.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.