ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Με αυτούς τους 4 τρόπους θα φορτίσεις πιο εύκολα το κινητό σου

Με αυτούς τους 4 τρόπους θα φορτίσεις πιο εύκολα το κινητό σου

Γνωρίζετε πως υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να καταφέρετε να φορτίσετε πιο αποτελεσματικά το κινητό σας, όταν… ξαφνικά μείνετε από μπαταρία και επείγεστε να το επαναφέρετε σε λειτουργία;

Υπάρχουν, λοιπόν, κόλπα που θα αποτρέψουν ακριβώς αυτόν τον κίνδυνο, της αποφόρτισης του κινητού σας.

  • Ποια είναι αυτά;

– Μην χρησιμοποιείτε φορτιστές απομιμήσεις, όχι μόνο για να αποφύγετε κάποιο περιστατικό ανάφλεξης, αλλά και για να πετύχετε πιο γρήγορα τη φόρτιση, αφού ο χρόνος που απαιτείται από έναν φορτιστή… μαϊμού, είναι σχεδόν διπλάσιος.

– Μάθετε ποιες είναι οι εφαρμογές που σας… τρώνε τη μπαταρία. Μπορείτε να διαπιστώσετε παράξενα πράγματα και να χρειαστεί να αφαιρέσετε κάποια ή κάποιες εξ αυτών από το κινητό σας.

– Βάλτε το κινητό σας σε λειτουργία πτήσης (Airplabe Mode), για να αποτρέψετε τη λήψη κλήσεων, μηνυμάτων και άλλων λειτουργιών, που θα σας βοηθήσουν να φορτίσετε πολύ πιο γρήγορα το κινητό σας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

– Βγάλτε το από τη θήκη ώστε να μην υπερθερμανθεί στη διάρκεια της φόρτισης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.