ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δείτε το επίσημο βίντεο της εταιρίας για τη λειτουργία του Google Search (βίντεο)

Δείτε το επίσημο βίντεο της εταιρίας για τη λειτουργία του Google Search (βίντεο)

Μπορεί να το χρησιμοποιούμε καθημερινά εδώ και πολλά πολλά χρόνια, παρόλα αυτά, η πλειοψηφία των χρηστών δεν έχουμε καταλάβει πώς ακριβώς λειτουργεί η υπηρεσία Google Search και με ποια κριτήρια εξυπηρετεί τα αιτήματα αναζήτησης που της δίνουμε.

Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, έχει ανοίξει μεγάλη κουβέντα σχετικά με το ενδεχόμενο τα αποτελέσματα αναζήτησης να είναι “προκατειλλημένα”, ειδικά όταν αφορούν πολιτικό περιεχόμενο.

Γι’ αυτό, η Google αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα νέο επεξηγηματικό video που προσπαθεί να διασαφηνίσει τον τρόπο λειτουργίας της μηχανής αναζήτησης.

Ο τίτλος του είναι “How Google Search Works” και αποτελεί μια νέα έκδοση ενός παλαιότερου video, με έξτρα δύο λεπτά για να χωρέσει περισσότερα στοιχεία.

Για να πούμε την αλήθεια, δεν θα λυθούν όλες οι απορίες που ενδεχομένως έχετε, αλλά και πάλι αξίζει να το παρακολουθήσετε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.