Instagram: Ενδέχεται να προσθέσει τα μηνύματα και στην desktop έκδοση

Instagram: Ενδέχεται να προσθέσει τα μηνύματα και στην desktop έκδοση

Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι χρήστες του Instagram επιλέγουν τη mobile εκδοχή του, όμως αυτό δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν και αρκετοί που συνδέονται στην πλατφόρμα μέσω desktop.

Αυτή η επιλογή των χρηστών φαίνεται πως έχει κινήσει το ενδιαφέρον της πλατφόρμας για τη δυνατότητα αποστολής DMs και μέσω desktops.

Η ανακοίνωση αυτή γνωστοποιήθηκε πριν μερικές ώρες από την blogger τεχνολογίας Jane Manchun Wong, η οποία συνηθίζει να κάνει πρώτη ανακοινώσεις γύρω από το ποιες αλλαγές ενδέχεται να κάνουν οι μεγάλες εταιρίες τεχνολογίας στις υπηρεσίες τους.
https://twitter.com/wongmjane/status/1182007342566502400
H Wong μέσα από την ανακοίνωσή της επισημαίνει πως οι συνομιλίες με τους υπόλοιπους χρήστες της πλατφόρμας θα βρίσκονται σε ένα sidebar, το οποίο μοιάζει αρκετά με το αντίστοιχο του Messenger.

Μάλιστα, η είδηση αυτή δεν προκαλεί μεγάλη έκπληξη δεδομένου ότι και ο ίδιος ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ έχει ανακοινώσει στο παρελθόν ότι πρόθεσή του είναι οι εφαρμογές Facebook, Instagram και WhatsApp να μοιράζονται ένα παρόμοιο user interface (UI).
https://twitter.com/wongmjane/status/1182015145460953088

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εάν τελικά το Instagram υλοποιήσει αυτό το χαρακτηριστικό, τότε ένας σημαντικός αριθμός των χρηστών που ασχολείται έντονα με την πλατφόρμα θα διευκολυνθεί ιδιαίτερα, όπως για παράδειγμα οι influencers και όσοι διαχειρίζονται εταιρικά προφίλ, καθώς χρειάζεται να απαντούν καθημερινά σε πολλά μηνύματα, πράγμα που δεν είναι πάντοτε εύκολο από κινητή συσκευή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.