ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Δείτε πως θα κάνετε το κινητό σας να λειτουργήσει σαν… κρυφή κάμερα

Δείτε πως θα κάνετε το κινητό σας να λειτουργήσει σαν… κρυφή κάμερα

Οι λόγοι, για τους οποίους κάποιος μπορεί να θέλει να τοποθετήσει μια IP κάμερα στο σπίτι, στο γραφείο, στο γκαράζ, στον κήπο ή οπουδήποτε αλλού είναι πάρα πολλοί και ποικίλουν αρκετά μεταξύ τους.

Παρακολούθηση για διαρρήκτες και ύποπτες κινήσεις, εποπτεία παιδιών, ηλικιωμένων ή κατοικιδίων, εποπτεία μηχανημάτων που λειτουργούν ενώ δε βρίσκεται κανείς στο χώρο, έλεγχος «κρυφών» χώρων ενός καταστήματος, τα… σενάρια είναι αμέτρητα και αρκετά μεγάλης σημασίας.

Πώς θα κάνετε το κινητό σας να λειτουργήσει σαν κρυφή κάμερα
Έτσι θα μπορείτε να βλέπετε live εικόνα από το χώρο που θέλετε στο «κανονικό» σας κινητό ή tablet, μέσω 3G/4G, αν και δεν συνίσταται λόγω της μεγάλης κατανάλωσης δεδομένων, ή Wi-Fi. Η αρχή λειτουργίας του συγκεκριμένου setup είναι η εξής: η συσκευή χρησιμοποιεί την οπίσθια κάμερα της για να «βλέπει» το χώρο.

Ταυτόχρονα πρέπει να είναι συνδεδεμένη μέσω Wi-Fi με το router του χώρου, ώστε να «ανεβάζει» αυτό το live feed στο Διαδίκτυο σε πραγματικό χρόνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά, πρόσβαση σε αυτό το feed μπορεί να έχει οποιοσδήποτε χρήστης, αρκεί να έχει την IP address της «κάμερας», την οποία δίνει η εκάστοτε εφαρμογή. Έτσι μπορείτε να δείτε το feed από έναν άλλο υπολογιστή, μακριά από το χώρο αυτό, ή ακόμη και μέσω του κινητού σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.