ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Αυτή είναι η εφαρμογή που θέλουν όλοι να κατεβάσουν αλλά η Apple το απαγορεύει

Αυτή είναι η εφαρμογή που θέλουν όλοι να κατεβάσουν αλλά η Apple το απαγορεύει

Google Play, σε ότι έχει να κάνει με την ασφάλεια των χρηστών και όταν η Apple εντοπίζει κάτι… επικίνδυνο, τότε προσπαθεί να το λύσει άμεσα.

Ο αμερικάνικος κολοσσός απαγορεύει πλέον τη λήψη εφαρμογής που έχει να κάνει έμμεσα με το Instagram, καθώς συλλέγει προσωπικά δεδομένα των χρηστών.

Η αλήθεια είναι πως για πολλούς χρήστες η εφαρμογή είναι χρήσιμη, αλλά πλέον πρέπει να δώσουν προσοχή.

Πρόκειται για την εφαρμογή «Like Patrol», με την Apple να ισχυρίζεται πως ο τρόπος που μαζεύει τα δεδομένα των χρηστών δεν είναι νόμιμος.

Η εφαρμογή αυτή συνδέεται με το Instagram και με την ανάλογη χρεώση, ειδοποιεί το χρήστη για το ποιος τον ακολουθεί, ποιος τον κάνει unfollow και άλλα.

Το Instagram έχει ξεκινήσει εδώ και δύο βδομάδες διαδικασία για να για να τερματιστεί η λειτουργία του «Like Patrol».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλέον οι χρήστες δεν μπορούν να κάνουν download την εφαρμογή, αν όμως την έχουν ήδη κατεβάσει, λειτουργεί κανονικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.