iPhone: Παρουσιάζεται νέο μοντέλο χαμηλού κόστους (φώτο)

iPhone: Παρουσιάζεται νέο μοντέλο χαμηλού κόστους (φώτο)

Οι προμηθευτές της Apple Inc. σχεδιάζουν να ξεκινήσουν τη συναρμολόγηση ενός νέου φθηνού iPhone το Φεβρουάριο, όπως δήλωσαν πηγές οι οποίες γνωρίζουν το συγκεκριμένο σχέδιο, καθώς η εταιρεία φαίνεται να απευθύνεται σε μια ευρύτερη γκάμα της παγκόσμιας αγοράς smartphones, καθώς έρχεται η ώρα των 5G κινητών τηλεφώνων, αργότερα φέτος.

Η εταιρεία που εδρεύει στην Καλιφόρνια, στο Cupertino, αναμένεται να αποκαλύψει επίσημα το νέο τηλέφωνο περίπου το Μάρτιο, πρόσθεσε μια πηγή εξοικειωμένη με τον οδικό χάρτη του project. Οι εργασίες συναρμολόγησης για το νέο ακουστικό θα διανεμηθούν μεταξύ της Hon Hai Precision Industry, της Pegatron Corp. και της Wistron Corp., πρόσθεσαν οι ίδιες πηγές.

Αυτό θα είναι το πρώτο μοντέλο iPhone χαμηλότερου κόστους από το iPhone SE. Θα μοιάζει με το iPhone 8 το οποίο κυκλοφόρησε από το 2017 και θα περιλαμβάνει μια οθόνη 4,7 ιντσών, όπως έχει ήδη αναφέρει το Bloomberg News. Το iPhone 8 εξακολουθεί να κυκλοφορεί στην αγορά και πωλείται σήμερα για 449 δολάρια, ενώ η Apple πουλούσε το iPhone SE για 399 δολάρια όταν αυτό το κινητό τηλέφωνο ξεκίνησε να διατίθεται το 2016.

Το νέο τηλέφωνο αναμένεται να έχει ενσωματωμένο το Touch ID στο βασικό πλήκτρο, δηλαδή να χρησιμοποιήσει και πάλι την καθιερωμένη τεχνολογία της Apple αντί να επιλέξει έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη όπως οι πιο σύγχρονοι ανταγωνιστές του μοντέλου, που κινούνται σε περιβάλλον Android. Δεν θα έχει τον βιομετρικό έλεγχο ταυτότητας Face ID της Apple, αλλά θα διαθέτει τον ίδιο επεξεργαστή με τη σημερινή συσκευή που αποτελεί τη ναυαρχίδα της Apple, δηλαδή το iPhone 11.

Μια εκπρόσωπος της Apple αρνήθηκε να σχολιάσει τις παραπάνω πληροφορίες. Η Apple αναμένει ότι οι αποστολές iPhone θα εμφανίσουν και πάλι αύξηση μέσα στο 2020

Τα πιο προσιτά iPhones της Apple έχουν αποδειχθεί δημοφιλή στους καταναλωτές, συμπεριλαμβανομένου του τελευταίου iPhone 11, του οποίου η αρχική τιμή ήταν $ 50 χαμηλότερη από την τυπική τιμολόγηση της Apple. Η ισχυρή ζήτηση για iPhones ώθησε την Apple να ζητήσει από την Taiwan Semiconductor Manufacturing Co. να παραγάγει περισσότερα τσιπ στην τρέχουσα χρονική περίοδο, σύμφωνα με δύο άτομα εξοικειωμένα με το θέμα.

Οι μετοχές της Japan Display Inc., η οποία προμηθεύει οθόνες LCD για iPhones χαμηλότερης κατηγορίας της Apple, έκλεισαν την Τετάρτη κατά 1,35% υψηλότερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Apple σχεδιάζει ένα νέο iPhone υψηλής τεχνολογίας για κυκλοφορία αργότερα μέσα στο 2020, που περιλαμβάνει συνδεσιμότητα 5G, ταχύτερους επεξεργαστές και νέες 3-D κάμερες στο πίσω μέρος, ανέφερε το Bloomberg News. Μια φθηνότερη προσφορά μπορεί να βοηθήσει την Apple να διεκδικήσει μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς με πιο ανταγωνιστικές τιμές και στις ταχέως αναπτυσσόμενες αναδυόμενες αγορές, ιδιαίτερα στην Ινδία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.