ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Έχει ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ υπάλληλο για να του στεγνώνει τις… μασχάλες; (φώτο)

Έχει ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ υπάλληλο για να του στεγνώνει τις… μασχάλες; (φώτο)

Ο Mark Zuckerberg, έχει βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής στα social media, μετά τους ισχυρισμούς ότι έχει υπάλληλο ειδικά για να του στεγνώνει με πιστολάκι τις μασχάλες πριν από τις δημόσιες εμφανίσεις του.

Ο εν λόγω ισχυρισμός είναι από έναν νέο βιβλίο με τον τίτλο “Facebook: The Inside Story by Steven Levy”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος του μήνα.

Το Bloomberg News αναφέρει το απόσπασμα από το βιβλίο, όπου αναφέρει ότι ο Mr Facebook έχει ένα μέλος της ομάδας επικοινωνίας του να στεγνώνει “τον ιδρώτα λόγω άγχους” πριν από κάθε ομιλία του.

Η εκπρόσωπος τύπου του Facebook τόνισε ότι αμφιβάλλει για την ακρίβεια της ιστορίας.

“Αμφιβάλλω ότι είναι αλήθεια, αλλά και αν είναι έτσι θα έπρεπε να ήταν αίτημα της ομάδας επικοινωνίας, αλλά σίγουρα όποιος έχει φορέσει μια γκρι μπλούζα μπορεί να ταυτιστεί” ανέφερε η Liz Bourgeois.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αναφορά στην αρχή του περιστατικού χωρίς το όνομα, απλά ως ένα κορυφαίο στέλεχος της Silicon Valley, προκάλεσε χιλιάδες αναρτήσεις στο twitter και σε άλλα social media, ενώ το κορυφαίο στέλεχος του Twitter, Jack Dorsey έκανε σχετική ανάρτηση, τονίζοντας ότι δεν έχει ζητήσει ποτέ από μέλος του προσωπικού του να του στεγνώσει τις μασχάλες αλλά θα ήταν πρόθυμος να το κάνει ο ίδιος για κάποιον στην ομάδα επικοινωνίας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.