ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απίστευτο ρεκόρ στην εποχή του κορωνοϊού: Παιχνίδι συγκέντρωσε 120.000 παίχτες online την ίδια ώρα!

Απίστευτο  ρεκόρ στην εποχή του κορωνοϊού: Παιχνίδι συγκέντρωσε 120.000 παίχτες online την ίδια ώρα!

Πολλά είναι τα παράξενα που συμβαίνουν τις ημέρες της καραντίνας του κορωνοϊού. Ο αποκλεισμός του κόσμου στα σπίτια του έχει ως αποτέλεσμα πολλοί να στραφούν στο διαδίκτυο για να περάσουν την ώρα τους.

Έτσι τις τελευταίες εβδομάδες, δοκιμάζονται οι αντοχές των δικτύων ηλεκτρονικών επικοινωνιών σε όλο σχεδόν τον κόσμο ιδιαίτερα της Ευρώπης περιλαμβανομένης. Ο περιορισμός εργαζομένων και μαθητών – φοιτητών, αλλά και γενικά μεγάλου μέρους των πληθυσμών κάθε χώρας στα σπίτια τους, έφερε κάθετη αύξηση της τηλε-εργασίας, της τηλε-εκπαίδευσης αλλά και της ψηφιακής επικοινωνίας και ψυχαγωγίας.

Έτσι το διαδικτυακό παιχνίδι War Thunder συγκέντρωσε ένα πρωτοφανές ρεκόρ. 121.784 άτομα βρέθηκαν στις 8 Απριλίου την ίδια ώρα online στο διαδικτυακό περιβάλλον μαχών σε γη, αέρα και θάλασσα (και αίφνης και διάστημα) που προσφέρει το παιχνίδι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.