ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τουρίστας έχασε το κινητό του σε ποτάμι και το βρήκε μετά από 8 μήνες – Λειτουργούσε κανονικά (φώτο)

Τουρίστας έχασε το κινητό του σε ποτάμι και το βρήκε μετά από 8 μήνες – Λειτουργούσε κανονικά (φώτο)

Πριν από περίπου 8 μήνες, και συγκεκριμένα, τον περασμένο Σεπτέμβρη, ένας Κινέζος άνδρας, έχασε το κινητό ενώ κωπηλατούσε στον ποταμό Γου, στη νοτιοδυτική Κίνα.

Στις αρχές Μάη, έλαβε ένα πακέτο μέσα στο οποίο βρήκε το iPhone του σε τέλεια κατάσταση, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail.

Όπως ανέφερε ο Κινέζος τουρίστας, έκανε κανό παρέα με ένα φίλο του και μόλις έφτασε στην ακτή κατάλαβε πως είχε χάσει το κινητό του, που είχε σε μια αδιάβροχη πλαστική σακούλα.

«Πίστευα ότι δεν θα το έβρισκα ποτέ ξανά. Είχε πέσει στο νερό και ο ποταμός ήταν πολύ ορμητικός», ανέφερε ο νεαρός Κινέζος.

Είχε σχεδόν ξεχάσει την ιστορία όταν έλαβε ένα τηλεφώνημα από ένα ντόπιο ψαρά στην περιοχή, που είχε βρει το τηλέφωνό του, όταν η στάθμη του νερού έπεσε.

Ο ψαράς είχε βρει την κάρτα του τουρίστα στην θήκη του κινητού κι αποφάσισε να του τηλεφωνήσει για να του στείλει το χαμένο κινητό.

«Πρόκειται να επισκεφτώ ξανά τον ποταμό Γου φέτος και θα πιω μερικά ποτηράκια με τον ψαρά», ανέφερε ο Κινέζος τουρίστας, σύμφωνα με την Daily Mail.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/ARYNEWSOFFICIAL/status/1261522050071564288

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.