Αντιγράψτε ελεύθερα: Βρήκε κόλπο για να βλέπει δωρεάν Netflix – Δείτε τι έκανε

Αντιγράψτε ελεύθερα: Βρήκε κόλπο για να βλέπει δωρεάν Netflix – Δείτε τι έκανε

Δεν είναι και λίγοι αυτοί που θέλουν να βλέπουν δωρεάν Netfix και αυτή η γυναίκα το κατάφερε. Συγκεκριμένα με ένα τρομερό κόλπο συνέχισε να χρησιμοποιεί τον λογαριασμό του πρώην της για δύο μήνες αφότου είχε χωρίσει.

Το να χρησιμοποιούν φίλοι, συγγενείς και ζευγάρια τον ίδιο λογαριασμό στο Netflix είναι κάτι πολύ συνηθισμένο, καθώς δημιουργείς το δικό σου προφίλ χρήστη και βλέπεις ανενόχλητος.

Αυτό έκανε και το εν λόγω ζευγάρι μέχρι και που χώρισε. Η κοπέλα όμως σκαρφίστηκε ένα τρόπο να συνεχίσει να βλέπει και μάλιστα δωρεάν!

Μετονόμασε ένα από τα προφίλ σε «Settings», δηλαδή «Ρυθμίσεις» με μια εικόνα που συμβολίζει ότι φορτώνει.

https://twitter.com/yellowgengar2/status/1265447404431523841

Την αποκάλυψη έκανε μέσω Twitter ο αδελφός του πρώην συντρόφου της ενώ δήλωσε ότι δεν θύμωσε μαζί της αλλά απόρησε πώς δεν το κατάλαβε κανείς τόσο καιρό, καθώς οι «Ρυθμίσεις» δεν έχουν καμία δουλειά εκεί.

Το tweet έγινε αμέσως viral με χιλιάδες αναδημοσιεύσεις, likes και σχόλια με τους χρήστες να έχουν ξετρελαθεί με το απίθανο «hack» της γυναίκας.

Μάλιστα, το post προκάλεσε το Netflix να απαντήσει!

https://twitter.com/yellowgengar2/status/1265447404431523841

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο επίσημος λογαριασμός της πλατφόρμας έγραψε από κάτω: «Respect».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.