ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το γνωρίζατε; – Δείτε κάθε πότε πρέπει να κλείνετε εντελώς το λάπτοπ σας και όχι απλώς το καπάκι

Το γνωρίζατε; – Δείτε κάθε πότε πρέπει να κλείνετε εντελώς το λάπτοπ σας και όχι απλώς το καπάκι

Ας μην κρυβόμαστε, μια από τις μεγαλύτερες συνήθειες που έχουμε όλοι μας σχετικά με το laptop είναι ότι όταν τελειώσουμε τη δουλειά μας ή το σερφάρισμα στο διαδίκτυο κλείνουμε απλώς το καπάκι χωρίς να το απενεργοποιούμε.

​Αναστέλλουμε, δηλαδή, απλώς τη λειτουργία του χωρίς να το κλείνουμε εντελώς. Γνωρίζεις όμως ότι κανονικά πρέπει ανά κάποια διαστήματα να τον κλείνεις εντελώς;

Οι ειδικοί στα θέματα τεχνολογίας συμβουλεύουν να απενεργοποιείς το laptop τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Κι αυτό γιατί όσο περισσότερο χρησιμοποιείς τον υπολογιστή σου, τόσο περισσότερες εφαρμογές θα εκτελούνται με αποτέλεσμα να φορτώνουν το παρασκήνιο και να επιβαρύνουν την ταχύτητα του υπολογιστή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν φροντίζεις να τον κλείνεις μια φορά την εβδομάδα θα διαπιστώσεις ότι θα σταματήσει πλέον να κολλάει τόσο συχνά μιας και θα κάνει μια… νέα αρχή!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.