ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το απαγορευμένο μήνυμα του instagram… που δεν πρέπει να ανοίξεις (φωτο)

Το απαγορευμένο μήνυμα του instagram… που δεν πρέπει να ανοίξεις (φωτο)

Η νέα δράση με τους ιούς στα social media φαίνεται να έχει φτάσει ακόμα και στο instagram και εφόσον λάβετε το εν λόγω μήνυμα δεν θα πρέπει να πατήσετε στο συγκεκριμένο link αλλά να το διαγράψετε.

Αρχικά θα πρέπει να πούμε πως το μήνυμα αυτό είναι κάπως ψαρωτικό, καθώς έχει το λογότυπο του Instagram, αλλά το όνομα «Instagramsupportcf», το οποίο πρέπει να χτυπάει… καμπανάκι.

Πέρα όμως από αυτά, αν διαβάσει κάποιος προσεκτικά τον τρόπο με τον οποίο είναι γραμμένο, θα διαπιστώσει πως έχει πολλά λάθη.Κάτι που φυσικά δεν κάνουν εταιρίες τέτοιου μεγέθους.

Όπως αναφέρει λοιπόν, το τελευταίο διάστημα, κυρίως στο εξωτερικό, έχουν δηλωθεί αναφορές για ένα μήνυμα που έρχεται και προσπαθεί να οδηγήσει τους χρήστες στο να πατήσουν ένα λινκ που έχει στο τέλος τους.

Τους ενημερώνει ότι έχουν παραβιάσει τους κανονισμούς δικαιωμάτων και πως αν έχουν αντίθετη άποψη, θα πρέπει να απαντήσουν μέσω του συνδέσμου που παραθέτουν στο τέλος. Αν ο παραλήπτης κάνει το λάθος και πατήσει εκεί, οι επιτήδειοι αυτοί θα αποκτήσουν πρόσβαση στα προσωπικά του στοιχεία και φυσικά στον λογαριασμό του στο Instagram.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.