ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τρία πράγματα που μάλλον δεν ήξερες ότι μπορείς να κάνεις με το κινητό σου

Τρία πράγματα που μάλλον δεν ήξερες ότι μπορείς να κάνεις με το κινητό σου

Κανείς δεν γνωρίζει όλες τις δυνατότητες και λειτουργίες του κινητού του τηλεφώνου, πιθανότητα ούτε κι εσείς.

Εκτός από το να παίρνουμε τηλέφωνο και να στέλνουμε μηνύματα ή να σερφάρουμε στο διαδίκτυο, υπάρχουν ακόμα τρία πράγματα που μπορούμε να κάνουμε κι αυτά είναι τα εξής…

Μπορείς να ανοίξεις τις καρτέλες του Google Chrome από μία συσκευή σε μία άλλη: Μπορείς να ανοίξεις σε κάποια άλλη συσκευή τις καρτέλες με τις ιστοσελίδες που έχεις περιηγηθεί μέσω του Google Chrome κι αυτό χωρίς να χάνεις χρόνο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις συνδεθεί στο λογαριασμό του Google. Οι καρτέλες αποθηκεύονται σε αυτές που έκλεισαν πρόσφατα στο ιστορικό. Έτσι, μπορείς να έχεις πρόσβαση από κάποια άλλη συσκευή, ακόμα και από το κινητό σου, ανά πάσα στιγμή.

Μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες για κάτι που είδες μόνο με μία φωτογραφία: Η εφαρμογή Google Goggles προσδίδει στο κινητό σου απίστευτες δυνατότητες. Με αυτήν μπορείς να αναζητήσεις κάποια χρήσιμη πληροφορία και να μάθεις περισσότερα για κάτι απλά και μόνο με τη λήψη φωτογραφίας. Πρόκειται, επί της ουσίας, για ένα scanner που λειτουργεί ως μεταφραστής κειμένων σε οποιαδήποτε γλώσσα, ως σαρωτής QR κωδικών, αλλά και αναγνωρίζει πίνακες, βιβλία κι άλλα παρόμοια προϊόντα, ενώ λύνει μέχρι και Sudoku!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπορείς να ακούσεις ένα κείμενο αντί να το διαβάσεις: Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πας στις Ρυθμίσεις, μετά στην Προσβασιμότητα και μετά στην Εκφώνηση (TalkBack). Ακόμα κι αν δεν υπάρχει στη συσκευή σου, μπορείς να το κατεβάσεις εσύ ο ίδιος και να κάνεις τις όποιες ρυθμίσεις για την ταχύτητα της ανάγνωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.