Facebook: Αυτός είναι ο τρόπος για να διαγράψετε εύκολα τα παλιά σας post

Facebook: Αυτός είναι ο τρόπος για να διαγράψετε εύκολα τα παλιά σας post

Το Facebook ,πλέον, σας δίνει τη δυνατότητα να διαγράψετε μαζικά τις ανεπιθύμητες αναρτήσεις.

Η λειτουργία ονομάζεται Manage Activity και κάνει πολύ πιο εύκολο να ξεφορτωθείτε μαζικά όλα αυτά τα «αχρείαστα» post.

Δείτε πώς δουλεύει:

Στο Profile page πατήστε τις τρεις τελείες δίπλα στο «Add to Story»

Επιλέξτε «Activity Log»

Στην κορυφή της σελίδας πατήστε «Manage Activity»

Στο pop up που θα εμφανιστεί πατήστε «Your Posts»

Στη συνέχεια:

Θα βρεθείτε τώρα στη σελίδα «Manage Your Posts». Στην κορυφή της σελίδας υπάρχουν τρεις επιλογές: «Filter», «Archive» και «Trash»

Το κουμπί «Filter» σάς επιτρέπει να επιλέξετε τα ποστ που θέλετε. Μπορείτε να επιλέξετε βάσει κατηγορίας «Category», ημερομηνίας «Date» ή ανθρώπων «People».

Αφού επιλέξετε τα ποστ που δεν επιθυμείτε να εμφανίζονται πια, πατήστε το κουμπί «Archive» εάν θέλετε να τα αρχειοθετήσετε ή «Trash» εάν θέλετε να τα σβήσετε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το Facebook, θα είστε σε θέση να ανακτήσετε τα post από το «Trash» εντός 30 ημερών, οπότε και θα διαγράφονται οριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.