Αυτή είναι η νέα ειδοποίηση του Facebook που πρέπει να προσέξετε – Ποιος ο σκοπός της (φώτο)

Αυτή είναι η νέα ειδοποίηση του Facebook που πρέπει να προσέξετε – Ποιος ο σκοπός της (φώτο)

Όπως όλοι μας έχουμε παρατηρήσει, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο Facebook κάνει διάφορες αλλαγές σχετικά με την εμφάνιση αλλά και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Μάλιστα, πλέον σε κάποιους χρήστες εμφανίζει και μια ειδοποίηση που δεν πρέπει να αγνοήσεις αν τη δεις.

Σύντομα μπορεί να εμφανιστεί και στη δική σου αρχική σελίδα. Ήδη προειδοποιεί πολλούς χρήστες όταν πάνε να δημοσιεύσουν μια είδηση που έχει βγει πάνω από 90 ημέρες πριν!

​​Σύντομα το μέσο κοινωνικής δικτύωσης θα ενημερώνει τους πάντες όταν επιχειρούν να κοινοποιήσουν ξεπερασμένες ειδήσεις. Η νέα ειδοποίηση θα εμφανίζεται μέσω αναδυόμενου μηνύματος, όταν το περιεχόμενο που θέλετε να μοιραστείτε είναι παλιότερο των τριών μηνών.

Ποιος είναι ο σκοπός αυτής της ειδοποίησης;

​Σκοπός της νέας λειτουργίας είναι να παροτρύνει τους χρήστες να ελέγξουν εάν αυτό που θέλουν να μοιραστούν με τους φίλους τους στο Facebook, είναι ακόμα επίκαιρο και εξακολουθεί να ισχύει.

«Τους τελευταίους μήνες, η εσωτερική μας έρευνα έδειξε ότι η χρονική στιγμή ενός άρθρου είναι ένα σημαντικός παράγοντας που βοηθά τους ανθρώπους να αποφασίσουν εάν θα διαβάσουν ένα άρθρο, εάν θα το εμπιστευτούν και εάν θα το κοινοποιήσουν», δήλωσε ο John Hegeman, αντιπρόεδρος του «Feed and Stories».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.