ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυτή είναι η ρύθμιση στον ήχο που «τρώει» την μπαταρία του κινητού

Αυτή είναι η ρύθμιση στον ήχο που «τρώει» την μπαταρία του κινητού

Πολλοί είναι οι παράγοντες που επηρεάζουν την αντοχή της μπαταρίας του κινητού, από τις εφαρμογές μέχρι και την χρήση που του κάνουμε.

Υπάρχει μια ρύθμιση που επηρεάζει την ισχύ της μπαταρίας του κινητού και έχει να κάνει με τον ήχο. Όταν έχεις σε δόνηση το κινητό την ώρα που χτυπάει τότε καταναλώνεται περισσότερη μπαταρία.

Όταν το έχεις αθόρυβο, αυτή η δόνηση είναι απαραίτητη αλλά όταν το έχεις στο δυνατό δεν την χρειάζεσαι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι θα γλιτώνεις αρκετή μπαταρία από το κινητό σου. Αυτό σε συνδυασμό με τη χρήση εφαρμογών θα σε βοηθήσει να την διατηρείς για περισσότερη ώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.