Instagram: Έτσι θα αποκτήσετε swipe up χωρίς να έχετε 10.000 followers

Instagram: Έτσι θα αποκτήσετε swipe up χωρίς να έχετε 10.000 followers

To swipe up του Instagram είναι διαθέσιμο μόνο σε λογαριασμούς που είναι verified ή έχουν τουλάχιστον 10.000 followers.

Υπάρχει όμως μια επιλογή που επιτρέπει στους χρήστες της δημοφιλούς σελίδας κοινωνικής δικτύωσης να ανεβάσουν links στα stories τους που μπορούν να οδηγούν τους ακολούθους τους σε άλλα sites με άρθρα, video στο youtube, e-shops.

Αν ενδιαφέρεσαι να βάζεις link στα stories σου στο instagram πήγαινε στην εφαρμογή και ακολούθησε τα παρακάτω βήματα που δίνει το PopSugar. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο λογαριασμός σου να είναι επαγγελματικός.

Αν ο λογαριασμός σου είναι verified

Πήγαινε να δημιουργήσεις ένα story χρησιμοποιώντας μια φωτογραφία ή βίντεο. Ανάμεσα στις επιλογές που σου δίνει (κείμενο, stickers κτλ) στο πάνω μέρος της οθόνης θα υπάρχει ένας κρίκος υπερσύνδεσης. Πάτα πάνω και θα έχεις δύο εναλλακτικές: επίλεξε να προσθέσεις link και πρόσθεσε το URL. Συμπεριέλαβε κι ένα κείμενο που καθοδηγεί τους followers σου για να κάνουν swipe up. Μπορεί να είναι ένα λεκτικό ή ένα sticker.

Αν δεν έχεις 10.000 followers

Δημιούργησε ένα IGTV video. Στην περιγραφή μπορείς να προσθέσεις ένα link. Σιγουρέψου ότι αναφέρεις στο IGTV video ότι έχεις προσθέσει link στην περιγραφή οπότε αυτοί που θέλουν να το δουν να ξέρουν που να πάνε για περισσότερες πληροφορίες, να κάνουν δωρεά ή να αγοράσουν ένα προϊόν. Σώσε και δημοσίευσε το IGTV video.

Πήγαινε πίσω στην αρχική σελίδα, πάτα την κάμερα στην πάνω αριστερή γωνία και δημιούργησε ένα Instagram story με μια φωτογραφία ή βίντεο. Ανάμεσα στις επιλογές που σου δίνει (κείμενο, stickers κτλ) στο πάνω μέρος της οθόνης θα υπάρχει ένας κρίκος υπερσύνδεσης. Πάτα πάνω και θα βρεθείς σε μια επιλογή που θα χρειαστεί να κάνεις. Θα δεις τα IGTV videos και μπορείς να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει με το story σου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συμπεριέλαβε κι ένα κείμενο που καθοδηγεί τους followers σου για να κάνουν swipe up.Σιγουρέψου ότι αναφέρεις στο story σου ότι μπορούν να βρουν το link στην περιγραφή του IGTV σου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.